Voor de elektronische reparatie branche hebben wij een raamwerk concept ontwikkeld ter ondersteuning van de inkoop / verkoop, financiële afhandeling, productbeheer en organisatie van verzendingen. Onze klanten maken hiervoor gebruik van onze Shipcentra portaal oplossing. Deze oplossing ondersteund het gehele procesbedrijf en koppelt een netwerk van leveranciers, web-winkels, transportbedrijven en financiële applicaties om als motor van de organisaties de in- en verkoop van onderdelen, accessoires en gereedschappen te automatiseren.

CentraShop
logo-sign-centrashop

CentraShop betreft een uitbreiding op de ShipCentra oplossing. Het is een koppeling met je bestaande of nieuwe webshop. Wij maken gebruik van uw eventueel al beschikbare product informatie om je voorraad aan te bieden en klaar te zetten voor online verkoop.

Read more
ShipCentra
logo-sign-shipcentra

Shipcentra is het hart van je onderneming, een verbindende portaal die je overige software, processen en mensen beter laat samenwerken. ShipCentra is toegankelijk via je browser. Het betreft een raamwerk waarbinnen bedrijfsspecifieke processen en gegevens toegankelijk worden gepresenteerd aan medewerkers, leveranciers en eventueel klanten.

Read more
CentraPay
logo-sign-centrapay

Centrapay betreft een uitbreiding op onze ShipCentra oplossing. Het is een zogenaamd POS (Point of Sale, of “Kassa”) dat ervoor zorgt dat de verkopen op retail en afhaallocaties centraal afgehandeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groothandel met een aantal retail locaties, of een winkel franchise.

Read more