Applicaties

Applicaties

Voor de elektronische reparatie branche hebben wij een raamwerk concept ontwikkeld ter ondersteuning van de inkoop / verkoop, financiële afhandeling, productbeheer en organisatie van verzendingen. Onze klanten maken hiervoor gebruik van onze Shipcentra portaal oplossing. Deze oplossing ondersteund het gehele procesbedrijf en koppelt een netwerk van leveranciers, web-winkels, transportbedrijven en financiële applicaties om als motor van de organisaties de in- en verkoop van onderdelen, accessoires en gereedschappen te automatiseren.


Asset 3
CentraShop

CentraShop betreft een uitbreiding op de ShipCentra oplossing. Het is een koppeling met uw bestaande of nieuwe webshop. Wij maken gebruik van uw eventueel al beschikbare product informatie om uw voorraad aan te bieden en klaar te zetten voor online verkoop.

Asset 2
ShipCentra

Shipcentra is het hart van uw onderneming, een verbindende portaal die uw overige software, processen en mensen beter laat samenwerken. ShipCentra is toegankelijk via je browser. Het betreft een raamwerk waarbinnen bedrijfsspecifieke processen en gegevens toegankelijk worden gepresenteerd aan medewerkers, leveranciers en eventueel klanten.

Asset 2
CentraPay

Centrapay betreft een uitbreiding op onze ShipCentra oplossing. Het is een zogenaamd POS (Point of Sale, of “Kassa”) dat ervoor zorgt dat de verkopen op retail en afhaallocaties centraal afgehandeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groothandel met een aantal retail locaties, of een winkel franchise.