Een combinatie van maatwerk en ready producten is vaak de ideale mix

Over ons
Asset 1

Lean maatwerk software ontwikkeling

Wij passen een combinatie van een Agile ontwikkel-methodiek en de Lean Start-up innovatie-methodiek toe voor nieuwe ontwikkeling. Met snelle prototyping helpen wij u te toetsen of de ontwikkelde maatwerk software aansluit bij wat eindgebruikers verwachten. Web Expert ontwikkelt software op maat door gebruik van methodieken, tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen. Maatwerk geleverd in sprint tempo.

Asset 2

Focus op groei, niet op IT

Veel IT-projecten mislukken. Vaak om de volgende redenen: gebrek aan goede ontwikkelaars, verkeerde technologische keuzes, slechte codekwaliteit, kostenoverschrijdingen, vendor lock-in, lage ontwikkelingssnelheid en gebrek aan gebruiksvriendelijkheid.

Werk aan het succes van uw bedrijf

De groei van uw bedrijf zou niet gehinderd mogen worden door IT-problemen. We begrijpen uw ambities om van uw SaaS/Platform product een succes te maken. En helpen u graag met het verwezenlijken van dat succes door software te ontwikkelen die klaar is voor de toekomst. Wij garanderen u “peace of mind” door de juiste software op de juiste manier te bouwen zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Asset 3

Optimalisatie

U heeft software laten ontwikkelen om uw bedrijf te laten groeien, niet om u bezig te houden met IT-problemen. Als uw software de groei van uw onderneming niet bevordert, is het tijd om uw software te moderniseren en u te ontdoen van alle IT-problemen. Laat ons uw legacy code omzetten in een gebruiksvriendelijke, moderne en schaalbare applicatie.