High quality developers met een bijzondere focus op e-commerce

E-mail ons nu
Asset 1

Over ons

Web Expert is ontstaan uit een samenwerking van bedrijven voor de ontwikkeling van maatwerk software,  applicaties en e-commerce platformkoppelingen. Met developers in Nederland en Spanje ontwikkelen, onderhouden en innoveren wij. Wij zijn sterk in zowel het ontwikkelen van nieuwe systemen als het koppelen van bestaande applicaties voor bedrijven.

Omni-channel handel

We hebben een specifieke focus op omni-channel handel / verkooporganisaties die verbinding en versoepeling zoeken voor processen bij de in- en verkoop van producten op meerdere lagen. Denk hierbij aan integratie met uw bestaande financiële processen,  warehouse management, product- en voorraadbeheer en de afhandeling van verzendingen.  Ook ondersteunen we bij behoefte aan synchronisatie van informatie met verkoop platformen zoals Amazon, Bol.com en diverse webshop systemen zoals Shopify.

Ondersteuning voor bedrijven

Naast de projecten die we in-house realiseren verzorgen wij ondersteuning voor bedrijven met eigen ontwikkelafdelingen die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra mankracht. Het kan met name in Nederland soms een uitdaging zijn om voldoende capaciteit beschikbaar te stellen voor software en web- ontwikkelingsafdelingen en pieken op te vangen. Onze ontwikkelaars in eigen dienst zijn hiervoor flexibel inzetbaar.

Onze partners