Maatwerk

Maatwerk

Bedrijven in de groei die breed opereren, of juist gericht zijn op een nichemarkt, ontkomen er vaak niet aan. Met de ambitie om een belangrijke speler te worden, wellicht marktleider binnen uw doelgroep, komt vanzelf de behoefte om op maat gemaakte software toe te passen in uw bedrijfsproces.

Met maatwerk legt u de verbinding tussen de verscheidenheid van applicaties die u al heeft. Daarmee centraliseert u de kritieke informatie om vanuit daar met een cockpit uw organisatie te sturen, te controleren en te informeren.

Maatwerk door middel van microservices

Met maatwerk kan het ook interessant zijn om juist heel klein te beginnen. Een eenvoudige oplossing om één of een aantal processen te automatiseren en hiermee de nodige tijd te besparen heeft vaak al een enorme impact. Vaak ontstaat vanuit daar vanzelf de wens om hierop door te pakken door steeds meer processen geautomatiseerd te laten verlopen.

Het mooie van maatwerk is natuurlijk dat alles wat u maar kan bedenken gemaakt kan worden. Wij zien maatwerk niet als een vervanging van bestaande systemen of standaardoplossingen, maar juist als een aanvulling op uw bestaande applicatielandschap. We halen graag de informatie uit de systemen die u al gebruikt, creëren de verbinding met overige systemen en gebruiken dit om het beste van beide werelden toe te kunnen passen in uw specifieke bedrijfsproces.

E-commerce koppelingen