Over ons Over ons
Ontwikkeling van hoge kwaliteit

Over ons

Web Expert is ontstaan uit een samenwerking van bedrijven voor de ontwikkeling van maatwerk software,  applicaties en e-commerce platformkoppelingen. Met developers in Nederland en Spanje ontwikkelen, onderhouden en innoveren wij. Wij zijn sterk in zowel het ontwikkelen van nieuwe systemen als het koppelen van bestaande applicaties voor bedrijven.

  • Integratie (bestaande) financiële processen
  • Warehouse management
  • PIM management
  • Data synchronisatie

Omni-channel handel

We hebben een specifieke focus op omni-channel handel / verkooporganisaties die verbinding en versoepeling zoeken voor processen bij de in- en verkoop van producten op meerdere lagen. Denk hierbij aan integratie met uw bestaande financiële processen,  warehouse management, product- en voorraadbeheer en de afhandeling van verzendingen.  Ook ondersteunen we bij behoefte aan synchronisatie van informatie met verkoop platformen zoals Amazon, Bol.com en diverse webshop systemen zoals Shopify.

Ondersteuning voor bedrijven

Naast de projecten die we in-house realiseren verzorgen wij ondersteuning voor bedrijven met eigen ontwikkelafdelingen die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra mankracht. Het kan met name in Nederland soms een uitdaging zijn om voldoende capaciteit beschikbaar te stellen voor software en web- ontwikkelingsafdelingen en pieken op te vangen. Onze ontwikkelaars in eigen dienst zijn hiervoor flexibel inzetbaar.

01

Neem contact op

Neem contact met ons op met je case en voorzie ons van relevante informatie.

02

Brainstormen

Samen bepalen we alle doelen en brainstormen we over een oplossing.

03

Leveren

We gaan werken aan de oplossing en leveren een stabiel product voor je case.