Een combinatie van maatwerk en kant-en-klare producten

Alleen door combineren krijg je een ideale mix

  • Lean maatwerk software ontwikkeling
  • Focus op groei, niet op IT
  • Werk aan het succes van je bedrijf
  • Optimalisatie
About

Bel ons nu op +31 (0)40 820 0977

Contact
Agile development

Lean maatwerk software ontwikkeling

Wij passen een combinatie van een Agile ontwikkel-methodiek en de Lean Start-up innovatie-methodiek toe voor nieuwe ontwikkeling. Met snelle prototyping helpen wij je te toetsen of de ontwikkelde maatwerk software aansluit bij wat eindgebruikers verwachten. Web Expert ontwikkelt software op maat door gebruik van methodieken, tools en technologieën om tot korte doorlooptijden en lagere investeringen te komen. Maatwerk geleverd in sprint tempo.

No-IT

Focus op groei, niet op IT

Veel IT-projecten mislukken. Vaak om de volgende redenen: gebrek aan goede ontwikkelaars, verkeerde technologische keuzes, slechte codekwaliteit, kostenoverschrijdingen, vendor lock-in, lage ontwikkelingssnelheid en gebrek aan gebruiksvriendelijkheid.

About
About
Focus op groei

Werk aan het succes van je bedrijf

De groei van je bedrijf mag niet worden gehinderd door IT-problemen. Wij begrijpen je ambities om van je SaaS/Platform product een succes te maken en helpen je graag om dat succes te behalen door software te ontwikkelen die klaar is voor de toekomst. Wij garanderen je gemoedsrust door de juiste software op de juiste manier te bouwen, zodat je jezelf kunt concentreren op de groei van je bedrijf.